fbpx
Akció!

Online balett kezdő

6 990 Ft 3 990 Ft

Azoknak ajánljuk akik már vettek részt klasszikus balett órán/ van egy minimális ismeretük a technikáról. Illetve aki már végigment az Online Balett Előkészítő tananyagunkon.

Ez az anyag több mint 80 perces úgy, hogy a gyakorlatokat csak egyik oldalra demonstráljuk.

Mit tartalmaz a képzés:

  • alap gyakorlatokat a rúdnál, alap gyakorlatok középen, 1 kis ugrást és 2 különböző diagonálban végzett forgás gyakorlat előkészítését.
  • Minden gyakorlatnál demonstráljuk és kijavítjuk/helyretesszük a gyakori hibákat

A képzés tematikája:

A klasszikus balettban használt alap sorrendben.

1. rúdgyakorlatok: helyes tartás elmagyarázása és bemutatása, bemelegítés a rúdnál, plié. Mindenhol kiemelve a gyakori hibákat, és azok korrekcióját.

2. rúdgyakorlatok: tendu-k, jeté-k. Mindenhol kiemelve a gyakran elkövetett hibákat, és azok korrekcióját.

3. rúd gyakorlatok: rond de jambe par terre, fondu, passé, frappé. Mindenhol kiemelve a gyakran elkövetett hibákat, és azok korrekcióját.

4. rúd gyakorlatok vége, középgyakorlatok eleje: adagio, grand battement tendu. Középgyakorlatok: plié, tendu. Mindenhol kiemelve a gyakori hibákat, és azok korrekcióját.

5. középgyakorlatok: jeté, rond de jambe par terre, fondu, forgások előkészítői. Mindenhol kiemelve a gyakori hibákat, és azok korrekcióját.


Minden gyakorlat egymásra épül. A rúdgyakorlatok előkészítik a közép gyakorlatokat. A térdhajlításos gyakorlat (plié) előkészíti a kis ugrásokat. Mindenhol magyarázatot fűzünk a gyakorlat kivitelezéséhez és megértéséhez.

Amennyiben szeretnéd megrendelni a tananyagot, akkor nincs más dolgod, mint a kosárba tenni és utána a kosárból eljutsz a befizetéshez.

 

Kategória: