fbpx
Harmónia Tánc

Ismerkedj meg ezzel a lágy, meditatív mozgásformával, mely egy mozgásos simogatás testnek és léleknek. Légzéssel, zenével, összekötött lépés kombináció, ami kisimítja a felgyülemlett feszültségedet, megnyugtatja az idegrendszeredet, és fényt csempész oda ahol épp sötét fátylat húzott hangulatodra az ég.

Sajátítsd el, azt, hogy hogyan tudsz a saját belső harmóniádra ráhangolódni. Gondolataidat kisimítani, lelkedet feltölteni, testedet átmozgatni.

A 3 órás foglalkozás alatt begyakorolunk egy mozgássort, melyet otthoni gyakorlással finomíthatsz, és csinálhatsz akár mindennap, amikor úgy érzed szükséged van rá.
A Harmónia Tánc kortól, nemtől függetlenül elsajátítható, mert a saját belső életenergiádra fókuszál rá kötött lépéseken keresztül.

Mi történik itt a Harmónia Táncon:

 

– bemelegítünk
– tanulunk egy légzést (pranayamat)
– megtanuljuk a koreográfiát, ami nem az előadó művészetre és a technikai kivitelezésre koncentrál, hanem egyfajta belső magunkra hangolódásra

Tér: Debrecen, Jerikó utca 1. Piruett Táncstúdió

Idő: 2020.11.14. (Szombat) 14.00-17.00
Részvételi díj: 4 990 Ft
Jelentkezés menete:
A jelentkezés REGISZTRÁCIÓHOZ kötött!
Kérjük írj email-t a mozduljalelkedbol@gmail.com email címre „Harmónia Tánc” tárggyal! Vagy kattints a “jelentkezés” gombra!

A férőhelyek száma limitált (maximum 12 fő), így a jelentkezés sorrendjét tudjuk figyelembe venni.

Ha a leírtakon felül, még mindig akad megválaszolatlan kérdésed, nyugodtan írj a mozduljalelkedbol@gmail.com email címre.

“Nem az a fontos, hogy hogyan mozogsz, hanem hogy miből mozdulsz.”

Várlak sok szeretettel!

Reni