fbpx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Feltöltés alatt….

Simon Renáta

professzionális táncművész

 

4 évesen odamentem anyukámhoz, és megkértem, hogy vigyen el balettozni mert én balerina leszek. Azóta táncolok. Ezzel foglalkoztam egész életemben. Ezen keresztül fejlődtem fizikálisan, mentálisan. Mindent amit tanultam, próbáltam átvinni a hétköznapi életemben. Már egészen kiskoromban éreztem, hogy a mozgás a legjobb dolog ami velem történik. Imádtam, és imádom most is. A legjobb érzés, amikor én magam válok a mozgássá, és nem én mozgok a táncban minden benne van ami engem érdekel, a potenciáink felfedezése, a zene, önismeret, energiák, érzelmek, állapotok.

Kovács Pál

kreatív menedzser

 

Renivel találkozva az az ötletem támadt, hogy mindaz amit tud a szakmáján keresztül, azt vigye ki az emberek közé. Egymásból inspirálódva született meg a lélektánc. Jómagam a Marma Jóga szövetség vezetője vagyok. Az utam a “keresés”. Felfedezni önmagunkat, kibontani a teljes potenciálunkat.  A Jóga és a Tantra etlejes filozófikus és gyakorlati útját járom. Egész életemben meg akartam ismerni önmagam, a működésem, a testem, az elmém, és a lelkem rezdüléseit.

Kovács Gergő

zenész, zeneszerző

 

“19 éves koromban kezdtem zenével foglalkozni, éppen akkor amikor az élet “nagy” kérdéseire, a miértekre kerestem a választ. Minden újabb akkord felfedezetlen kapukat nyitott meg lelkem különböző rétegeiben. Rájöttem: nem csak én találom meg az utam, az út is megtalál engem. A zenével oda-vissza írtuk egymást. Ahogy éjszakánként kalandoztak ujjaim a gitár lapján, úgy barangoltam be lelkem rejtett zugait. Ma a zene a kezemben egy eszköz, úgy, ahogy én eszköze vagyok az életnek.”

Ludman Viktor

zenész, zeneszerző

 

“Számomra a zene a legkifejezőbb és legerőteljesebb JELENlét. Inspiráció és szabadság, szabályosság és törvényszerűség egyszerre. Egy olyan egyensúlyi állapot, ahol érezhetem azt, hogy honnan érkeztem erre a világra. Azért kezdtem el zenélni, mert ez volt a dolgom. Nem kényszerített rá senki, magamból ered. Kaptam. Valahonnan. És ez szubtilis és megfoghatatlan érzés. “