fbpx

Nagyon örülünk, ha Te is csatlakoztál hozzánk, és szívből reméljük, hogy hasznodra válik az általunk megosztott napi mozgássor, és jobban a testedbe kerülsz majd az elkövetkezendő időben.

Ez a napi testébresztő többek között segít abban, hogy :

– frissen induljon a napod
– mentális egyensúlyt hozz létre magadban,
– hogy csökkentsd a felgyülemlett stresszt
– hogy összekapcsolódj testeddel
– hogy átmozgasd, nyútjsd, erősítsd a gerinced, és a gerinc melletti izmokat

Te döntöd el mikor indul a 40 nap.

Az, hogy milyen időpontban végzed a testébresztőt, rajtad múlik: van akinek a reggel, van akinek az este lesz jobb. A mi ajánlásunk reggel, rögtön kelés után éhgyomorra. FONTOS!! Hölgyeknek! A menstruáció ideje alatt NE CSINÁLD! (olyankor pihenj,ne végezz nehéz fizikai munkát/mozgást, és ügyelj arra is,hogy könnyen étkezz! Részletes leírás itt: http://www.mozduljalelkedbol.hu/…/mikor-ne-tancoljak…/ )

Ha még nem jelentkeztél be a zárt facebook csoportba, ahol felteheted a kérdéseidet, megoszthatod tapasztalataidat és élményedet, ide kattintva megteheted. : https://www.facebook.com/groups/429398134076329/

A MOZGÁSSORT TARTALMAZÓ VIDEÓhttps://www.youtube.com/watch?v=qADn5g5g52M&t=3s

Egy tudatosabb életért:

MIÉRT PONT 40 NAP?

A tartós változás érdekében. Van egy gyakori mondás, amit már biztos hallottál: “Az vagy, amit megeszel.” A jógikus életben van egy ehhez hasonló: “A szokásaid határoznak meg.” A 40 napos gyakorlással kialakítunk egy szokást, amiben eltörlünk minden negatív mintát, amik blokkolhatják azt, hogy változni tudjunk.
.
Ehhez semmi mást nem kell tenned, csak az instrukciót követve 40 napig elvégezni a napi 10 perces gyakorlást. Ha kevés időd van, javaslom, inkább csökkentsd le a gyakorlás idejét aznap néhány percre, így tartsd fent a 40 napot, de a maximális hatást a napi 10 perces gyakorlás hozza
meg (40 napig).

Tehát még egyszer a videó elérhetőségehttps://www.youtube.com/watch?v=qADn5g5g52M&t=3s

Ugye nem is nehéz? Van magadra 10 perced naponta? 🙂

Kellemes gyakorlást és felemelő 40 napot kívánok!

Szeretettel,
Simon Renáta